Това е страница за всички момичета и момчета, които обичат да оцветяват.

 

Тук всеки може да избере, според своите предпочитания,  да оцветява online или да ползва изображенията за принтиране. Малките художници ще изпитат истинско удоволствие да оцветяват с лекота с помощта на мишката, като сами избират цветовете и посочат тяхното място . Това от своя страна ще им подскаже как могат да се справят лесно и в реалния живот, като по-големите, изпълвайки с вълни от цветове, чист бял лист или картинка с контури.

Това е мястото да се забавлявате с цветовете и да творите.

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

оцветяване

ПРИЯТНО ЗАБАВЛЕНИЕ НА МЛАДИТЕ ТВОРЦИ!

 

INFOMожете да ползвате oще много и свободни материали за оцветяване  на воля тук , било то у дома, в занималнята или детската градина. Материалите са с размер А4 и са файлове от тип PDF  удобен за разпечатване.  Могат да се теглят или публикуват в други интернет сайтове, като екипът на Ителектика няма нищо против при използването на материалите да бъде упоменато откъде са взети или бъде поставена препратка към нас.

 

Благодарим!

 

Важно: За да стартират приложенията коректно е необходимо да имате последната версия на Flash Player. Инсталирайте най-новата версия на Flash Player