Добре дошли малки, големи, по-пораснали и доста пораснали 🙂 момичета и момчета на страницата за Е-забавления на Интелектика!

 

Тук ще намерите разнообразни он-лайн игри за почивка и забавления специално подбрани от нашия екип.

 

Игрите са подредени по възрастови групи а в тях по степен на трудност.
Те са за кратка отмора, и както знаем с екрана монитора шега не бива.

За малките деца до 4 години, 10 минути са напълно достатъчни. За малко по-големите е добре да не се надвишават 15 – 20 минути

 

        Игрите които сме подбрали са от най-популярните флаш игри и са предоставени за забавления на всеки желаещ. Тук те са на Ваше разположение, където и да сте, стига да имате достъп до интернет, което в наше време е почти навсякъде. Забележете, че не се изисква инсталация на Вашия компютър.

 

        Този тип игри съдържат стотици жанрове и всеки може да се намери, нещо за забавление без значение на колко години сте. Всички игри са достъпни безплатно, а това е важно предимство.

 

        Игрите в категория до 4 години са за най-малките компютърни специалисти. С тях те ще се научат да правят, както прости движения на ръката с мишката, така и логически избори.

 

        Игрите във втората категория до 7години са класически пример за умствени упражнения и една специална за тренировка за рисуване, където мишката ще бъде заместител на художническата четка.

 

        В категорията 8-15 години вече имаме доста по сложни логически закачки, малко умения за ловкост и съобразителност.        Последната детска категория 16+, предлага вече по спортни забавления, но както казахме по-горе те са само за кратка отмора. Истинските спортни подвизи ще правим на тренировки в залата, басейна или на стадиона.

 

Важно: За да стартират приложенията коректно е необходимо да имате последната версия на Flash Player или да разрешите на вашия браузър да зарежда Flash Player. Инсталиране най-новата версия на Flash Player
 

ПРИЯТНО ЗАБАВЛЕНИЕ!