Забавлявайте Вашите ученици за отмора с изключително полезни логически, приключенски и обучителни игри,  подбрани от ИНТЕЛЕКТИКА.

Важно: За да стартират приложенията коректно е необходимо да имате последната версия на Flash Player или да разрешите на вашия браузър да зарежда Flash Player. Инсталиране най-новата версия на Flash Player
 

игри за ученициДа погнем на Дядо Коледа да намери подаръците за децата и да не се изгуби.
Натиснете “PLAY” за да играете и се оставете фантазията да ви води за откриете всички възможности.

 

игри за ученициС тази игра събираме oтделните части на молекулата – АТОМИТЕ. Всеки атом има определен брой на “мъжки” и “женски” съединения, които позволяват свързването му с други атоми. Всяка молекула трябва да има завършен вид.

 

игри за ученициТрябва да оборудваме къщите с услугите на компаниите ВиК, Енерго, и Пожарна посредством линии. Необходимо е всяка къща да е свързана и с трите услуги и линиите да не се пресичат.

 

 игри за ученициТова е колекция от четири игри с по няколко нива:
– оцветяване на триизмерни форми
– разгадаване на визуални илюзии
– редене на мозайка
– създаване на лабиринт за топчета

 игри за ученициЛогическа игра за преместване. Трябва да успеем да съберем малкия квадрат с червения и черния контури в една позиция. Използват се стрелките на клавиатурата.

 

 игри за ученициЛека игра за събиране на еднаквите цветове, като се стремим да не позволяваме на тетриса да се увеличава.

 

 Да подредим цифрите до 24 в редове по 5, като имаме само едно свободно поле за разместване. Играта е усложнена от разположението й в пространството и показването й под ъгъл.

 

Една забавна игра за въображение и точна реакция имитираща принципа на Спайдърмен за закачване по сградите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.