за деца над 16 г.

 

Екипът на Интелектика Ви предоставя за отмора, няколко забавни игри за пораснали момичета и момчета в категорията деца 16+.

игри за деца 16+.Играта Арканоид. може да се играе с мишка или със стрелките на клавиартурата. Играта има и много бързи и много бавни скорости на движение на топчето.

 

Ето едно класическо предложение за неостаряващата игра Арканоид. Може да се играе с мишка или със стрелките на клавиартурата.

 

 

игри за деца 16+. Игра за голф упражнения с реалистични и различни наклони на трасето и точна преценка на удара. Запазете спокойствие и опитайте отново.

 

Едно голф упражнение с реалистични и различни наклони на трасето.

 

 

 

игри за деца 16+. Игра за тренинг по тенис на маса с различни нива на трудност. Внимателно движете хилката хоризонтално без да я отклонявате много, (вдигате и сваляте) и да се намира на нивото на зеления цвят на масата.

 

Тренировка и спаринг по тенис на маса с различни нива на трудност. Хилката трябва де се движи хоризонтално без да се вдига и сваля и да се намира на нивото на зеления цвят на масата.

 

Не забравяйте, всички предоставени игри са предложени за забавление, награда и удоволствие, а не за продължително съревноваване, кой е по-по-най.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.