ЗДРАВЕЙТЕ,

Анкетание от проекта Интелектика вярваме в усета на нашите потребители ползващи продуктите ни. Също така сме уверени, че заедно с Вас – родители, педагози, сътрудници и всички други, които мислят за развитието на децата още от ранното им детство, посявайки малкото семенце образование в подходящите моменти, ще допринесем за прекрасните моменти на най-малките ни последователи придружени с цяло множество от хоризонти открити пред тях. Това разбира се е най-малкото, което можем да направим.

Тук Ви предлагаме една блиц анкета, чиято цел е да съберем максимално различни мнения за да подобрим нашите продукти, за да бъдат те, още по-приятни, занимателни и по-достъпни. Да разберем вашите желания и да им отговорим с нови още по-забавни игри.
И всичко това, за да се забавляват децата повече и да растат уверени в своите възможности.

Старали сме се да не Ви отнемаме много време и затова сме фокусирали въпросите от тази анкета да са само осем, както и да са съобразени с нашата идея и цел, да бъдем обединени в името на децата.

 

Благодари Ви!

 

Блиц анкета, "за да бъдем полезни на децата".

1. Как се запознахте с игрите от проекта Интелектика?
2. Останахте ли доволни от обслужването при покупката на продукти на Интелектика?
3. Откъде закупихте игрите на Интелектика?

4. Останахте ли доволни от качеството на продуктите?
5. Срещнахте ли проблеми или затруднения с игрите? Какви?

6. Как преценявате най новата игра - помагалото "Магията на сричките"?
7. Как бихте определили цените на игрите на Интелектика?
8. Имате ли препоръки към проекта Интелектика?

 

INFO анкета: включва събиране на информация, изграждане на знание и създаване на разбиране. Ученето и развитието, базирани на анкетирането, обхващат процеса на поставяне на проблема, събиране на информация, творческо мислене за възможностите, вземането на решения и извеждането на заключение и изводи. С изследването под формата анкета, се набира необходимата информация чрез отговори на целенасочена система от въпроси, зададени на определена група от населението по конкретна тема.