Количка

ArzarВдъхновени от възможността децата да растат щастливи и уверени в своите възможности само с помощта на игри, ние от АРЗАР ООД създадохме проекта ИНТЕЛЕКТИКА, фокусиран върху детското развитие.Продуктите на компанията–дидактични игри и помагала, позволяват на децата да се забавляват и усъвършенстват още от най-ранна възраст.

TITLE

DESCRIPTION

игри за деца от 8 до 15г.

Забавлявайте Вашите ученици за отмора с изключително полезни логически, приключенски и обучителни игри,  подбрани от ИНТЕЛЕКТИКА.

 

игри за ученици
Да погнем на Дядо Коледа да намери подаръците за децата и да не се изгуби.
Натиснете “PLAY” за да играете и се оставете фантазията да ви води за откриете всички възможности.

 

игри за ученици
С тази игра събираме oтделните части на молекулата – АТОМИТЕ. Всеки атом има определен брой на “мъжки” и “женски” съединения, които позволяват свързването му с други атоми. Всяка молекула трябва да има завършен вид.

 

игри за ученици
Трябва да оборудваме къщите с услугите на компаниите ВиК, Енерго, и Пожарна посредством линии. Необходимо е всяка къща да е свързана и с трите услуги и линиите да не се пресичат.

 

 

игри за ученициТова е колекция от четири игри с по няколко нива:
– оцветяване на триизмерни форми
– разгадаване на визуални илюзии
– редене на мозайка
– създаване на лабиринт за топчета

 

игри за ученици

 

Логическа игра за преместване. Трябва да успеем да съберем малкия квадрат с червения и черния контури в една позиция. Използват се стрелките на клавиатурата.

 

 

 игри за ученици

Лека игра за събиране на еднаквите цветове, като се стремим да не позволяваме на тетриса да се увеличава.

 

 

 

 

Да подредим цифрите до 24 в редове по 5, като имаме само едно свободно поле за разместване. Играта е усложнена от разположението й в пространството и показването й под ъгъл.

 

 

 

 

Една забавна игра за въображение и точна реакция имитираща принципа на Спайдърмен за закачване по сградите.