Количка

ArzarВдъхновени от възможността децата да растат щастливи и уверени в своите възможности само с помощта на игри, ние от АРЗАР ООД създадохме проекта ИНТЕЛЕКТИКА, фокусиран върху детското развитие.Продуктите на компанията–дидактични игри и помагала, позволяват на децата да се забавляват и усъвършенстват още от най-ранна възраст.

TITLE

DESCRIPTION

игри за деца от 4 до 7 г.

Тук Ви предлагаме за малко по-големите момиченца и момченца (деца от 4 до 7), забавни игри вече с по-големи трудности и сръчности. Помагайте им заедно да постигнете успех.


игри за деца от 4 до 7 г. В тази игра е необходимо да преведем автомобила през разрешените улици до края на града за да продължи своя път към целта.

 

 

Tрябва да преведем автомобила през разрешените улици до края на града за да продължи своя път.

 

 

игри за деца

 

Една игра за скоростно маркиране на последователни числа. За начало трябва да натиснете цифрата “едно”, след което е необходимо да задържите натиснат левия бутон на мишката и просто да показвате с молива всяко следващо число.

 

игри за деца

 Едно предложение да запознаем децата с една от най древните игри – Шахът. След като маркираме фигура за местене, играта ни показва възможностите за местене на отделните фигури и така детето може лесно да научи правилата. Има две нива на трудност.

 

 

игри за деца от 4 до 7 г. Играта ще накара малките художници да усетят полуреалистична опитна обстановка за рисуване върху платно чрез една красиво представена online игра.

Малките художници могат да се поупражнят с една красиво представена полуреалистична опитна обстановка за рисуване върху платно. Ако желаете да запазите картината използвайте бутона PrtScn-Print Screen за да копирате екрана и след това поставете и изрежете в някой продукт за обработка – Paint, Photoshop и др.