Количка

ArzarВдъхновени от възможността децата да растат щастливи и уверени в своите възможности само с помощта на игри, ние от АРЗАР ООД създадохме проекта ИНТЕЛЕКТИКА, фокусиран върху детското развитие.Продуктите на компанията–дидактични игри и помагала, позволяват на децата да се забавляват и усъвършенстват още от най-ранна възраст.

TITLE

DESCRIPTION

игри за деца 16+

Екипът на Интелектика Ви предоставя за отмора, няколко забавни игри за пораснали момичета и момчета в категорията деца 16+.

игри за деца 16+.Играта Арканоид. може да се играе с мишка или със стрелките на клавиартурата. Играта има и много бързи и много бавни скорости на движение на топчето.

 

Ето едно класическо предложение за неостаряващата игра Арканоид. Може да се играе с мишка или със стрелките на клавиартурата.

 

 

игри за деца 16+. Игра за голф упражнения с реалистични и различни наклони на трасето и точна преценка на удара. Запазете спокойствие и опитайте отново.

 

Едно голф упражнение с реалистични и различни наклони на трасето.

 

 

 

игри за деца 16+. Игра за тренинг по тенис на маса с различни нива на трудност. Внимателно движете хилката хоризонтално без да я отклонявате много, (вдигате и сваляте) и да се намира на нивото на зеления цвят на масата.

 

Тренировка и спаринг по тенис на маса с различни нива на трудност. Хилката трябва де се движи хоризонтално без да се вдига и сваля и да се намира на нивото на зеления цвят на масата.

 

Не забравяйте, всички предоставени игри са предложени за забавление, награда и удоволствие, а не за продължително съревноваване, кой е по-по-най.